FÖRENINGEN YTTERJÄRNA KULTURHUS

Föreningen har till ändamål att stödja kulturverksamheten i Kulturhuset i Ytterjärna AB i första hand genom ekonomiska bidrag, men också genom att sprida information om dess evenemang samt att söka medel för verksamheten i Kulturhuset i Ytterjärna. Bli medlem i föreningen om du vill vara med och stötta Kulturhuset i Ytterjärna som offentlig kulturplats samt att bidra till våra evenemang.

Som medlem i föreningen Ytterjärna Kulturhus hjälper du oss fortsätta med alla de evenemang vi arrangerar. Dessutom bidrar du till att vi kan hålla ner priser på samtliga biljetter. Genom att vara medlem så kommer du kunna delta i potentiella aktiviteter utförda via föreningen och få ta del av nyheter om vad som sker inom föreningen och kulturverksamheten i Kulturhuset i Ytterjärna.

För att bli medlem tar vi ut en medlemsavgift på 50 SEK/år, Swisha därför dessa 50kr till 123 042 17 19. Märk din Swishbetalning med FYK medlem. För att din anmälan skall vara giltig behöver du dessutom fylla i dina medlemsuppgifter i fälten nedan.

Bli medlem

* obligatoriskt fält
OBS bara de åtta (8) första siffrorna behövs

Du kan självklart även bli medlem genom att komma till receptionen i Kulturhuset i Ytterjärna där vi tar emot betalningar via både kort och kontanter.

Vi tar även emot gåvor i form av Swishbetalningar där du själv bestämmer hur mycket du vill skänka för att bidra till att Kulturen lever vidare i Kulturhuset i Ytterjärna. Swisha då valfritt belopp till detta nummer 123 042 17 19 och märk din betalning med FYK gåva.

Tack för ditt stöd!
Vänligen styrelsen i Föreningen Ytterjärna Kulturhus