Kulturtillskott och chans till en god lunch

974a0c15dd

12:12 är en halvtimme kultur i Kulturhuset i Ytterjärna den första torsdagen i varje månad vid lunchtid. En modern mötesplats öppen för alla!

När?

Prick klockan 12:12. Håll utkik i vår evenemangskalender för nästa 12:12.

Varför 12:12 prick?

7584e78115
Idén är att man kan jobba till kl 12:00, åka till kulturhuset, få kultur, äta lunch och åka tillbaka till jobbet. Allt inom loppet av en timme!

Vem uppträder?

Artisten är hemlig! Mest musik men ibland även annan scenkonst. Omväxlande och njutbart. Lätt. Allvarligt. Seriöst. Underhållande. Alltid kvalitet! Se vilka artister som tidigare besökt 12:12.

949adb56f3

Varför initiativet 12:12?

Idén var att starta en lunchmötesplats eller kulturkontemplation Någonting roligt och skönt. Samtidigt ett evenemang på vardagar vid lunchtid och inte, som annars ofta, på helgen.

Lunch?

Efter evenemanget finns möjlighet till lunch i Ytterjärna restaurang eller på Järna Kafé. Även en enkel och billig variant med god soppa och hembakat bröd! Om ni är en större grupp, ring för att förboka lunch.

Biljetter?

Behövs inte. Det är bara att komma. Gratis! Dörren stänger kl 12:12. Vi har 500 platser.

Ekonomi?

Det är tillåtet med frivilliga bidrag. Institut, stiftelser och företag är också välkomna att bidra. 12:12 är inte ett evenemang med kommersiellt syfte. Initiativ är tagna utifrån ”low budget”.

Vem organiserar?

Idén kommer från Rembert Biemond (Vidarstiftelsen) och programmet utvecklas i samarbete med Peter de Voto (Kulturhuset i Ytterjärna). Företag och verksamheter kan också fungera som medarrangörer så kom gärna med idéer och förslag på framtida evenemang och artister!

Och du, vad kan du bidra med?

Kom – och tag med kollegorna!