Kulturtillskott och chans till en god lunch

974a0c15dd

12:12 är en halvtimme kultur i Kulturhuset i Ytterjärna den första torsdagen i varje månad vid lunchtid. En modern mötesplats öppen för alla!

 

När?

Prick klockan 12:12. September t o m maj: Första torsdagen varje månad. Plus den 12 december!
12:12 kan också finnas under sommaren som under Festivaler – så håll utkik.

 

Varför 12:12 prick?

7584e78115
Idén är att man kan jobba till kl 12:00, åka till kulturhuset, få kultur, äta lunch och åka tillbaka till jobbet. Allt inom loppet av en timme!

 

Vem uppträder?

Artisten är hemlig! Mest musik men ibland även annan scenkonst. Omväxlande och njutbart. Lätt. Allvarligt. Seriöst. Underhållande. Alltid kvalitet! Se vilka artister som tidigare besökt 12:12.

949adb56f3

 

Varför initiativet 12:12?

Idén var att starta en lunchmötesplats eller kulturkontemplation Någonting roligt och skönt. Samtidigt ett evenemang på vardagar vid lunchtid och inte, som annars ofta, på helgen.

 

Lunch?

Före eller efter evenemanget finns möjlighet till lunch i KulturMat. Om ni är en större grupp, ring för att förboka lunch.

 

Biljetter?

Inga biljetter behövs. Men max 500 besökare.

 

Ekonomi?

Det är tillåtet med frivilliga bidrag. Institut, stiftelser och företag är också välkomna att bidra. 12:12 är inte ett evenemang med kommersiellt syfte. Initiativ är tagna utifrån ”low budget”.

 

Och du, vad kan du bidra med?

Kom – och tag med kollegorna!

Om du vill vara med och stötta våra evenemang ytterligare än att ”bara” närvara, så kan du bli medlem i vår förening och på så sätt hjälpa till att stötta våra gratisevenemang. Medlemsavgiften ligger på 50 SEK men vi tar även emot gåvor om man vill bli medlem och donera ytterligare lite pengar. Läs mer om Föreningen Kulturhuset Ytterjärna och bli medlem här!