Inför ditt besök

Välkommen till Ytterjärna!

Ett besök i Ytterjärna är mer än bara en föreställning inne i vår magnifika konsertsal. Ät ekologiskt och närodlat, spatsera i rosenträdgården, botanisera bland biodynamiska kryddor och grönsaker i Nibble Trädgård, köp en vacker present i Robyggebutiken eller tillåt dig att bara vara i vårt prisbelönta kulturhus mitt ute bland ängar och kor!

 

Tillgänglighet

Reserverade parkeringsplatser för personer med rörelsenedsättning finns, hissar har utrymme för rullstol, ledstänger finns, trappsteg är markerade, rullstolsplatser finns i konsertsalen. Läs mer här.

 

Besökare med barn

Vi rekommenderar alla våra föreställningar från 12 år.
Åldersgräns i salongen är 5 år, om inget annat anges.

 

Fotografering

Fotografering under föreställning är inte tillåtet, om inte annat uttryckligen anges. Förutom att det är störande för såväl artister som publik, står det ofta i avtalen med artisterna att det ej får förekomma. Det gäller all form av bild, film och ljudupptagning.

 

Vår lilla buss

Kulturhusets lilla buss avgår från Ytterjärna 15 min efter föreställningens slut och kör dig till pendeltågstationen Södertälje Hamn. Bussen går endast vid bokning! Måste förbokas senast 2 dagar före föreställningsdagen. Pris 50:–.

 

Se också sidorna: biljetter, kontakt & öppettider, vägbeskrivning

 

Mer information om Ytterjärna, och vad som finns i området kring Kulturhuset, hittar du på: www.antroposofi.info/jaerna/ytterjaerna eller i Ytterjärna-guiden.