Hotell Studentrum Konferensrum

Ytterjärna hotell

Vakna upp till skogens viskningar och kossornas avlägsna råmande i unika Ytterjärna Hotell! Här går natur och arkitektur hand i hand genom att kombinera färg, form och ekologisk medvetenhet har vi skapat härligt inspirerande miljöer.

Ytterjärna hotell, beläget alldeles intill Kulturhuset i Ytterjärna, erbjuder konferensmöjligheter, enkelrum, dubbelrum och sviter i en unik miljö. Hotellet är dessutom helt ekologiskt. Inredning, färgsättning, arkitektur och förtäring utgår från ett kvalitetstänkande med omsorg om människa och miljö, skapat ur en medveten estetik som ger själen ro. I restaurangens luftiga lokaler i Kulturhuset serveras närproducerad och ekologisk frukost för hotellgäster.

studentrum

För dig som vill bo i en fantastisk miljö till ett bra pris så finns Ytterjärna Vandrarhem som består av ett flertal olika hus omgivna av vacker miljö. Varje hus har sin unika atmosfär och karaktär och du kan därför uppleva platsen på nytt varje gång du besöker vandrarhemmet.

Det finns möjlighet att bo i enkla studentrum med vandrarhemsstandard i Asmussens berömda seminariehus som t ex Anapesten, Terrakotten, Trumpeten m fl. Man kan även bo över i Vita Huset där konstnären Bruno Liljefors en gång huserade och skapade flertalet av hans mest kända verk. Alla rum är utrustade med säng, skrivbord, stol och bokhylla. Samt att de flesta rum har ett eget tvättställ. Som gäst har du tillgång till ett fullt utrustat kök och badrum som delas med de övriga gästerna. Du kan även välja själv om du vill hyra lakan/handdukar eller ta med dina egna.

Mötesrum och konferenser

Ytterjärna är valet för konferensen som vill omge sig av inspiration!

Vårt fantastiska läge i den sörmländska naturen, i lokaler som genom sin arkitektur är skapad för hela människan, med mat tillagad med de bästa råvarorna tillagade med inspiration av årstidsloppet och övernattning i rum där färg och form fått stå i centrum, kan din konferens inte bli någonting annat än en kreativ resa! Vi erbjuder många vackra och ändamålsenliga lokaler för konferenser, utbildningar och möten med allt från små rum för 1 person till stora salen för upp till 500 deltagare.

RODDBÅT

En roddtur på järnafjärden är en härlig upplevelse!

Att låna vår fina roddbåt är GRATIS för alla hotell- och vandrarhemsgäster!

Boka din roddtur med vår vackra roddbåt av trä i receptionen och hämta nyckeln i restaurangkassan i foajén i Kulturhuset.

Följ Ytterjärna Hotell i sociala medier