Spiraföresläsningar

Jakob Carlander - Vad är en rätthaverist?

Pris Ord: 350


Ett rättshaverists beteende kan yttra sig på många olika sätt. Det handlar om människor som inte kan lösa situationer med reflekterande och mental bearbetning, utan i stället löser dem genom juridiska processer och krav på rättvisa. Hur ska personal och chefer kunna bemöta sådana beteenden?

Jakob Carlander, psykoterapeut, handledare, föreläsare och författare, ger oss redskap i sin föreläsning samt introducerar oss för det vi behöver veta om rättshaveri ur ett juridiskt och etiskt perspektiv.

 

Detta är en del av abonnemangsserien Onsdagar på Kulturhuset. Vill du köpa ett årskort där alla 5 föredrag i serien ingår så görs det via Järna Akademi genom att skicka in en anmälan på deras hemsida eller via email till info@jarnaakademi.se (årskortet kostar 1 200 kr, det är inte personbundet utan kan delas av obegränsat antal personer). Du kan också köpa biljetter till enstaka evenemang som detta. Biljetten kostar då 350:-/gång inklusive fika. Biljetter till enstaka evenemang kan köpas via ticnet eller vid Kulturhusets biljettkassa direkt före evenemanget.

 

Årskort 1100kr (350 kr/gång inkl fika)