Livet kom så plötsligt med Susanne Harju-Jeanty

EN TEATERFÖRESTÄLLNING EFTER EN PJÄS SKRIVEN AV KLAS ABRAHAMSSON I REGI AV OLLE JERNBERG, ARR: SPIRA

Pris Ord: 350 Pens: 350 Stud: 350


OBS tiden:
9.45 Fika i foajén

10.15-11.30 Föreställningen ”Livet kom så plötsligt” – Om Annika som är bäst (och har Aspergers). Handlingen utspelar sig under en natt då vi får följa Annika medan hon kämpar för att klara en till synes omöjlig uppgift; att förbereda en personlig presentation för presumtiva arbetsgivare.

 

Komiskt och tänkvärt om normalitet, kraven på social kompetens och rädslan att bli reducerad till en diagnos. En teatermonolog om att tvingas bort från arbetsmarknaden för att man inte kan konsten att fredagsfika. Med minnen och fragment från uppväxtåren, skolan, familjen och arbetslivet. 

 

Det är en drastisk och rolig monolog.” Expressen
Susanne Harju-Jeanty excellerar i rollen som Annika.” SvD

 

Manus: Klas Abrahamsson
På scen: Susanne Harju-Jeanty
Regi: Olle Jernberg
Scenografi: Martin Christensen
Koreografi: André Kaliff
Kostym: Sofi Gregersdotter
Affisch: Camilla Skov
Foto: Petter Magnusson
Förlag: Colombine Teaterförlag
Produktion: Susanne Harju-Jeanty Produktion
www.livetkom.harju-jeanty.se

 

Föreställningen riktar sig till vuxna samt ungdomar från 14 åroch lämpar sig även för personal inom bl a skola, vård och myndigheter.

 

OBS Föreställningen är en timme och en kvart. Vi börjar med fika mellan kl 9.45 och 10.15. Föreställningen slutar 11.30

 

Sedan flera år tillbaka har Spira-utbildningar organiserat en föreläsningsserie på Kulturhuset i Järna. Fem föreläsningar erbjuds under året och tanken är att kunna ge verksamheterna i Järna med omnejd en möjlighet att på ett enkelt sätt möta medarbetarnas behov av fortbildning, nya kunskaper och inspiration. Ett tjugotal verksamheter har redan blivit intresserade av konceptet och abonnerar. Abonnemanget kostar 1150 kr per år. Man erhåller då ett kort som gäller för fem tillfällen. I priset ingår kaffefika vid pausen. Kortet visas i samband med evenemanget och är inte personbundet.
Man kan också besöka enstaka föreläsningar och betalar då 350 kr i Kulturhusets kassa eller så köpa man biljetterna via Ticnet.se här…

 

 

affisch-bild_utan_text_hires_v