Spira

Pelle Sandstrak - Mr Tourette och Jag

Pris Ord: 350 Pens: 350 Stud: 350


Det är åtta år sedan som Pelle föreläste hos oss. Vi tänkte att det är dags igen att bjuda in honom. Vi vet att alla som har hört hans föreläsning blev entusiasmerade. De som ännu inte har haft tillfället att bevittna Pelle som föreläsare längtar antagligen att lyssna på den här fantastiska estradören som gör scenen till ett konstycke varje gång han inträder på den. Det är en riktig show som Pele brukar bjuda sina åhörare. En föreläsning- föreställning av högsta kvalité där han förmedlar kunskap om sin egen funktionsnedsättning med humor i en hög tempo.

Till dess läs gärna hans självbiografiska bok: Mr Tourette och jag.

Sedan flera år tillbaka har Spira-utbildningar organiserat en föreläsningsserie på Kulturhuset i Järna. Fem föreläsningar erbjuds under året och tanken är att kunna ge verksamheterna i Järna med omnejd en möjlighet att på ett enkelt sätt möta medarbetarnas behov av fortbildning, nya kunskaper och inspiration. Ett tjugotal verksamheter har redan blivit intresserade av konceptet och abonnerar. Abonnemanget kostar 1150 kr per år. Man erhåller då ett kort som gäller för fem tillfällen. I priset ingår kaffefika vid pausen. Kortet visas i samband med evenemanget och är inte personbundet.

Man kan också besöka enstaka föreläsningar och betalar då 350 kr i Kulturhusets kassa eller så köpa man biljetterna via Ticnet.se.