Spira

Olof Röhlander – Energi och mental inställning för förändrings och framtidsarbete

Pris Ord: 350 Pens: 350 Stud: 350


Onsdag den 27 april (vecka 17)

Vi har den här gången bjudit en av de mest framgångsrika föreläsarna inom näringslivet. Olof blev 2011 Årets föreläsare och uppträder idag minst 200 gånger om året runt om i landet. Han är coach och styrkementaltränare, som han kallar sig själv. Han föreläser både om motivation och arbetsglädje men också om eget ansvar, att hantera förändringar, att bli ”tänd” och inte ”spänd” på framtiden. Olof ser sig själv som en utvecklare och en inspiratör för oss alla. Det gäller att hitta i sig själv den positiva energi som gör att livet blir bättre och att man kan förändras i en lyckad takt. Som Olof säger i sin inspirerande bok: ”Det blir alltid som man har tänkt sig”.

 

Sedan flera år tillbaka har Spira-utbildningar organiserat en föreläsningsserie på Kulturhuset i Järna. Fem föreläsningar erbjuds under året och tanken är att kunna ge verksamheterna i Järna med omnejd en möjlighet att på ett enkelt sätt möta medarbetarnas behov av fortbildning, nya kunskaper och inspiration. Ett tjugotal verksamheter har redan blivit intresserade av konceptet och abonnerar. Abonnemanget kostar 1150 kr per år. Man erhåller då ett kort som gäller för fem tillfällen. I priset ingår kaffefika vid pausen. Kortet visas i samband med evenemanget och är inte personbundet.

Man kan också besöka enstaka föreläsningar och betalar då 350 kr i Kulturhusets kassa eller så köpa man biljetterna via Ticnet.se.