SOFIA GALAN

Workshops, lotterier, barnföreställningar och Körfestival

Sofia Stödgala
Med bland annat: fantastiska presentationer från Sofias projekt runt omkring på Jorden, Workshops, lotterier, barnföreställningar och Körfestival!

Stödgalan har arrangerats sedan 2005 och utgör en viktig del för SOFIA’s möjligheter att stödja projekt och initiativ runt om i världen. Ett annat mål med Stödgalan är att informera människor om SOFIA:s samarbeten och projektstöd. På stödgalan vill vi ge möjlighet för intresserade att få veta mer om vad SOFIA arbetar med och vill bidra till. Och vi hoppas att ännu fler vill engagera sig i SOFIA.

Under dagen brukar vi ha ett utbud av aktiviteter med bland annat återbruk show, workshops, lotteri och barnföreställning. Kvällen inleds med att det serveras en välsmakande ekologisk buffé i Kulturhuset och efter det följer körfestivalen. Som regel brukar det under dagen och kvällen komma sammanlagt ca 1000 personer. Galan sponsras av lokala företag genom att de skänker priser till lotteriet, matprodukter till buffén, utlåning av lokaler och utrustning etc. Många frivilliga hjälper också till under dagen för att allting ska fungera.

Se

http://sofiastodgala.blogspot.se