Kaj Pollak

Konsten att bli åttio

Pris Ord: 350 Pens: 350 Stud: 350


OBS! Måndag

Ändra dina tankar – ändra ditt liv!

Välkommen till Kay Pollaks tidlösa och älskade föreläsning om tankens kraft. Som du tänker – så blir det.

Du får vara med om tre timmar fulla av skratt och insikter som har förändrat tiotusentals människors liv. Du kommer att få energi och inspiration. Du får konkreta verktyg om hur du kan bli mer tillfreds med dig själv, bli mer framgångsrik och verkligen lyckas bättre i alla dina relationer.

Ska du gå på en enda föreläsning i ditt liv så är det denna. Alla kan ta till sig Kay Pollaks föreläsning och få en rolig och insiktsfull upplevelse. Gå själv, ta med familjen eller dina kollegor – det kan totalt förändra och lyfta klimatet på er arbetsplats. 500 000 svenskar har sett Kay Pollak föreläsa. Har du?

Kay Pollak behöver ingen närmare presentation för den svenska publiken. Kay är filmregissör med klassiker som Så som i himmelen och senaste Så ock på jorden. Han är en av de mest uppskattade föreläsarna i Sverige och han föreläste för oss 2008. Det slumpade sig så att föreläsningen inföll på hans 70-års dag. Det blev feststämning i ett fullsatt Kulturhus. Vi skämtade om att han skulle komma tillbaka på sin 80-års dag. Nu är vi där! Missa inte detta unika tillfälle!

 

 

Spiras fortbildning Kulturhuset 2018

Sedan flera år tillbaka har Spira-utbildningar organiserat en föreläsningsserie på Kulturhuset i Järna. Fem föreläsningar erbjuds under året och tanken är att kunna ge verksamheterna i Järna med omnejd en möjlighet att på ett enkelt sätt möta medarbetarnas behov av fortbildning, nya kunskaper och inspiration. Ett tjugotal verksamheter har redan blivit intresserade av konceptet och abonnerar. Abonnemang kostar 1150kr per år, man erhåller då ett kort som gäller för fem tillfällen. I priset ingår fika i pausen. Kortet visas i samband med evenemanget och är inte personbundet.

Det går också att besöka enstaka föreläsningar och man betalar då 350 kr i Kulturhusets kassa eller så kan man köpa biljetterna via ticknet.se.

Obs! Exceptionellt för i år, Spira arrangerar sex föreläsningar i stället för fem och detta för samma abonnemangspris, dvs. att den sjätte föreläsningen erbjuds gratis till dem som abonnerar. Den 21 maj, en måndag, kommer Kaj Pollak föreläsa för oss på hans åttioårsdag. För de som var med kanske minns att Kaj var även här på Kulturhuset på sin 70 årsdag den 21 maj 2008. Skämtsamt slog vi då vad att Kaj skulle komma tillbaka om tio år vilket han nu gör.