Jonna Bornemark

Det bortglömda omdömet

Föredraget kommer sändas via YouTube pga av restriktionerna.

Att titta är gratis men vill ni vara med och stödja serien Human Talks swisha gärna då till nr 1230098152

Se här…

På tisdag 18 maj kl 18.00 gästar Jonna Bornemark oss i vår programserie Human Talks där olika talare bidrar med individuella betraktelser över allmängiltiga mänskliga eller samhälleliga frågor, som engagerar dem på ett personligt plan och som de vill ge ett eget perspektiv på. Kvällens titel är Det bortglömda omdömet. 

Jonna Bornemark är professor i filosofi vid Södertörns Högskola. Hon har skrivit ett flertal böcker och är aktuell med sin nya bok Horisonten finns alltid kvar: om det bortglömda omdömet. 

Om Human Talks: Med start 2020 har vi bjudit in en rad olika personligheter såsom artister, filosofer, influencers, men också företrädare för olika religioner, politiker etc. Formatet är inspirerat av den amerikanska programserien Ted talks, men inriktningen hos oss tar sin utgångspunkt i de humana vetenskaperna och synen på människan i en alltmer komplex och utmanade värld.

Framträdandet beräknas ta totalt ca 45 – 50 minuter –  talaren pratar i max 30 minuter och kvällen avslutas med en frågestund som leds av en moderator. Vi planerar att starta upp Human Talks igen med fysiska träffar igen när pandemin har passerat.

Tidigare föreläsningar under hösten 2020 finns på Järna Akademis YouTube-kanal Human Talks Sweden.

 

Samarrangör: Järna AkademiHemsida: https://jarnaakademi.se