INSTÄLLD KONSERT John Nalan – FLYTTAD till fred 16/10-20 kl 19.30

INSTÄLLD KONSERT pga av Coronaviruset är detta evenemang FLYTTAT till fred 16/10-20 kl 19.30

Pris Ord: 150 Pens: 100 Stud: 50


INSTÄLLD KONSERT pga av Coronaviruset är detta evenemang FLYTTAT till fred 16/10-20 kl 19.30

Då coronaviruset härjar på KMH där pianisten John Nalan är elev har vi tillmötesgått hans argument för att ställa in komnserten och flytta den till hösten 2020 – den kommer istället av bli fredag den 16/10 kl 19.30

John Nalan går finalåret på Kungliga Musikhögskolan. Han var överraskningsartist i november på 12:12 i Ytterjärna. Det var en fullkomlig succé – aldrig har vi fått så många frågor om denne virtuosa pianist som spelar så egenssinnigt och med så mycket nya uttryck. Det är med stor glädje vi lyckats få Nalan att redan nu ge en kortkonsert med ett spännande program i Kulturhuset.

 

Haydn Sonat XVI 34 sats 1

Medtner Canzona Serenata

Liszt Mazeppa Etyd

Andrea Tarrodi Januari Maj Juni

Ginastera Danzas Argentinas

Liszt Sonat i h-moll

 

Lyssna på Nalan när han framför Listz här

 

 

”Pianisten John Nalan Zhang, Giresta-stipendiat 2011, har av flygeltillverkaren Steinway & Sons utsetts till ”Young Steinway Artist”.

I decennier har Steinway & Sons odlat särskilda relationer med pianister från olika musikaliska genrer. Från Lang Lang, Diana Krall och Billy Joel till de odödliga mästarna Cole Porter, Sergej Rachmaninoff och Arthur Rubinstein.

– Jag är otroligt glad, säger John. Det är en stor ära för mig som pianist att få en utmärkelse av världens främsta och bästa flygeltillverkare.

John Nalan är pianostudent vid kandidatprogrammet på Kungl. Musikhögskolans institution för klassisk musik vid Edsberg. Han är den andre svensk som erhållit utmärkelsen Young Steinway Artist. Den förste var Henrik Måwe 2010.” skrivet i Wallstiftelsen