Fredrik Westin

Jag är pappa till stålmannen

Pris Ord: 350 Pens: 350 Stud: 350


Fredrik Westin har alltid känt sig hemma på en scen. Förr i tiden var han rockmusiker, gitarrist och sångare. Numera är han åter på rampljuset och föreläser om att vara föräldrar till en son med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som Tourette, Asperger syndrom och ADHD. Hans berättelse av hur sonen har berikat hans liv berör med både ris och ros blandad med råd och dåd, speciellt när Fredrik talar om hur samarbetet kan och bör vara mellan föräldrarna och skolvärlden.

 

 

Spiras fortbildning Kulturhuset 2018

Sedan flera år tillbaka har Spira-utbildningar organiserat en föreläsningsserie på Kulturhuset i Järna. Fem föreläsningar erbjuds under året och tanken är att kunna ge verksamheterna i Järna med omnejd en möjlighet att på ett enkelt sätt möta medarbetarnas behov av fortbildning, nya kunskaper och inspiration. Ett tjugotal verksamheter har redan blivit intresserade av konceptet och abonnerar. Abonnemang kostar 1150kr per år, man erhåller då ett kort som gäller för fem tillfällen. I priset ingår fika i pausen. Kortet visas i samband med evenemanget och är inte personbundet.

Det går också att besöka enstaka föreläsningar och man betalar då 350 kr i Kulturhusets kassa eller så kan man köpa biljetterna via ticknet.se.

Obs! Exceptionellt för i år, Spira arrangerar sex föreläsningar i stället för fem och detta för samma abonnemangspris, dvs. att den sjätte föreläsningen erbjuds gratis till dem som abonnerar. Den 21 maj, en måndag, kommer Kaj Pollak föreläsa för oss på hans åttioårsdag. För de som var med kanske minns att Kaj var även här på Kulturhuset på sin 70 årsdag den 21 maj 2008. Skämtsamt slog vi då vad att Kaj skulle komma tillbaka om tio år vilket han nu gör.