En komisk depression

Nour El Refai

Pris Ord: 270 Pens: 270 Stud: 270


En ärlig och vass humorföreställning av och med Nour El Refai.

Välkomna till en grymt deppig och rolig kväll, fylld av igenkänning

och briljant humor. Nour är känd genom sitt Raj Raj på TV4, sommarpratare i P1,programledare för Melodifestivalen och skådespelare i en rad tv- och radioteater och filmproduktioner. Kvällen inleds av geniala komikern Moa Svan.

 

Nour El Refai slog igenom med sitt eget dolda-kameran-liknande humorprogram Raj Raj på TV4 och har sedan dess medverkat som programledare och skådespelare i en rad tv-, radio- teater- och filmproduktioner. Hon har redan bockat av mycket: sommarpratare i P1, programledare för Melodifestivalen och nu senast Lillebror i Karlsson på taket på Göteborgs Stadsteater.
Riksteaterns publik känner Nour El Refai från produktionerna ”Almost like boys” (2007) och ”Om att vara ett får när man vill vara en fågel”(2009).

Moa Svan har arbetat som programledare för bland annat Kunskapskanalen, P3 och Utbildningsradion. Hon debuterade 2015 som författare med den uppmärksammade fotbollsboken ”Det riktiga landslaget”.

 

Längd 2 timmar inklusive 20 min paus

 

”Hon är fruktansvärt rolig och enormt allvarlig om vartannat, men båda lägena känns lika naturliga. En konst som få behärskar”/Niklas Wahllöf om Nour El Refai

Läs hela DNs recensionen här

 

Foto Anna Huerta

 

Moa_Svan_4912x7360_pxNour-Foto-Anna-Huerta